COLOMBIADecember 2019

SAMENVATTING

Mataven Jungle Colombia

Orinoco

Extreem jungle trip - Lodge

4 soorten Peackock, Payara, Bicuda, Bocon, Matrincha, Sardinata, Pirapitinga, Tijgermeerval, Luipaardmeerval, Lau lau, Goud/Witte Paraiba, Dorado, Roodstaartmeerval, en verschillende Piranhas. FOTO"S 

OP AANVRAAG

ZIE REIS SCHEMA

DE LODGE

De Lodge ligt gelegen aan Rivier Vichada in het Orinoco gebied wat grenst aan Venezuela. Het gebied staat bekend om de rust, prachtige natuur en de mango’s. Het is een geheel veilig gebied omdat de Marine en de Politie daar aanwezig is. Eigenlijk is het gebied hier een oase van rust en een echte Vissers-Paradijs, en de vangsten liegen er niet om. De meest prachtige zoetwater vissen van ZUID-AMERIKA worden hier gevangen. Er zijn ook nog enkele stammen hier in de buurt zoals de Sikuanes of de Guahibos Indianen.

Er word gevist op rivieren: Bita, Orinoco, Cano, Juriepe en Vichada. Alles is mogelijk in overleg met de gids als je iets anders wenst. Doordat het gebied Door de indianen omsingeld word zijn er delen bij waar nooit gevist word en bevatten grote vissen Zoals Payara, Peacock Bassen en verschillende soorten Meervallen en natuurlijk andere vissen. Omdat de Lodge een overeenkomst met die stammen heeft afgesloten mogen alleen de Gasten van de Lodge er vissen.

De lodge bezit een aantal gemakken zoals Douche, wc, en bedden die iedere dag verschoond worden.

 

DE BOTEN

Er zal gevist worden uit 15-voets Aluminum boten, waar een 40 pk motor aan hangt. Per boot is er een bun met ijs of water aanwezig voor het koelhouden van de drank, of om aasvis in te bewaren. Er is ook een EHBO kit, zwemvesten, de gewenste vergunningen en een ervaren Visgids aanwezig. Per boot is er plaats voor 2 gasten.

 

HET ETEN

In het kamp is opgeleid personeel aanwezig voor de bereiding voor het Ontbijt, Lunch en Dinner. Er word van te voren besproken met de groep wat er op het menu kan komen te staan. 

SCHEMA

Vlucht AMS of BRU / Hotel

Binnenlandse vlucht / Boot transfer

Visdag 1/7

Visdag 2/7

Visdag 3/7

Visdag 4/7

Visdag 5/7

Visdag 6/7

Visdag 7/7

Transfer Boot/ 1e terug vlucht

Vlucht richting AMS of BRU

HOME sweet HOME

Een Trip om Nooit te vergeten ! Wie druft ?

 

Een onvergetelijke reis voor een SCHERPE prijs.

 

Pesca-Extrema organiseert een Trip naar het Orinoco gebied in Colombia. Ik ben nog op zoek naar een aantal geïnteresseerde mensen die van een Uitdaging, Natuur en van Grote vissen houden. Omdat er nu alleen nog maar enkele Colombianen vissen, heb ik samen met de Lodge een overeenkomst afgesloten. Ik ga als Pesca-Extrema de reis Promoten voor het Nederlandse publiek. Het word een ervaring om nooit te vergeten. De meeste mensen zouden niet snel naar Colombia vertrekken om te vissen, Omdat ze denken dat het onveilig is door de vele Cocaïne. Maar dit gebied is uiterst veilig.

 

Er kan op alle verschillende manieren gevist worden: met aas, met kunstaas, vliegvissen, statische. Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan. Er word overdag Met de boot gevist of van de kant. Het is afhankelijk wat je zelf wilt. Alles is mogelijk in overleg met de ervaren visgids. Ook in de nacht kan er gevist worden vanaf de oever bij de lodge.

 

Wat is er inbegrepen in de prijs: Vluchten, Hotelovernachting 4/5 sterren hotel, Lodge kosten, Gidsen, catering.

 

Wat is er niet inbegrepen: Tipgeld voor de gidsen, alcoholische dranken (neem ik voor mijn Rekening) , eigen uitgaven, taxikosten Bogota. En het eten buiten de Lodge.

 

Alles is mogelijk bij Pesca-Extrema, Wil je bijvoorbeeld langer blijven in Colombia hoeft u het maar aan te geven en het word geregeld dat je retour ticket voor een andere datum geboekt word. Heeft u andere wensen of vragen aarzel niet en neem contact met me op.

DREAMTRIP

Let op, Let op, Let op, Let op, Let op, Let op, Let op

 

** Binnelandse Vluchten 15 kg toegestane Bagage + 5 kilo handbagage ( niet te veel kleren er word dagelijks gewassen ) elke KG in overgewicht word op de luchthaven in rekening gebracht, het is ongeveer 4 euro Per KG

** Verplicht om mee te neme is het gele boekje van de ggd met de vacinaties.... NIET VERGETEN moet wel up to date zijn

** Prijzen zijn verschillend met de tijd van het jaar, neem contact op voor de Actuele prijs

arrow&v
 

© 2018 by Tim Bruininx.       www.Pesca-Extrema.com  /  www.Pesca-Shop.com